Jasper Van Loy

Met elk vijf prijzen zijn Billie Eilish en haar broer-medeproducer Finneas de grote winnaars geworden van de 62ste Grammy Awards. Maar de jonge zangeres moest de aandacht delen met rapper Diddy, die in een lange speech brandhout maakte van de muziekprijzen, en artiesten als Rosalìa en Tyler, The Creator, die straffe optredens neerzetten tijdens de awardshow.

Jonas Boel

Old Town Road van Lil Nas X mag dan wel een van de favorieten zijn voor de Grammy Awards, de hit bracht ook oude, pijnlijke discussies naar boven, schrijft Knack Focus-redacteur Jonas Boel. 'Ook in de jaren 30 wisten sommige mensen al dat vakjes voor mensen of voor muziek achterlijk zijn.'

Het wonder is geschied: The Strokes treden deze zomer nog eens op en vergeten onze contreien niet. Zowel Rock Werchter als het Nederlandse festival Best kept Secret ontvangt de Amerikaanse rockband als headliner.

Uit het magazine
Jonas Boel

Hij stond in 2019 meer in de Amerikaanse charts dan Taylor Swift of Ariana Grande, dook meer op op andermans platen dan wie ook en mag Drake, Jay-Z en Barack Obama tot zijn fans rekenen: DaBaby is in nauwelijks één jaar de pampers ontgroeid. Dit is de heetste rapper van het moment.