U krijgt als Knack-abonnee ook toegang tot de +zones van Knack en Knack Weekend.

Dankzij de New Deal van Knack krijgt u ook toegang tot de +zones van Trends, Sport/Voetbalmagazine, LeVif/L\Express, Trends-Tendances, Sport/Footmagazine.

4 star star star star star

'Gezondheid van mens en milieu is een kerntaak van de overheid. Maar de milieu- inspecteurs schetsen een beeld van een overheid die niet geïnteresseerd is in die kerntaak en de controle op milieumisdrijven actief ontmoedigt.', schrijft tv-recensente Tine Hens na Omgeving verwaarloosd, de Pano-reportage over chemiebedrijf 3M en diens PFOS-vervuiling.

Deze week ging 'Prisoners of the Ghostland' in avant-première, de nieuwste film met Nicolas Cage. De acteur beschreef het zelf als 'de wildste film waar hij ooit aan meewerkte', grote woorden voor iemand die recent te zien was in Mandy, Color Out of Space en Willy's Wonderland. Dat is echter niet zo moeilijk te geloven wanneer je beseft dat Sion Sono in de regisseursstoel zat. Het is zijn eerste Engelstalige film, maar in zijn thuisland heeft hij al een lijvig en bijwijlen absurd oeuvre opgebouwd.