Tv-tip: Miele @ NPO2 (23u30)

Tv-tip: Miele @ NPO2 (23u30)

Zo verstikkend als Michael Hanekes euthanasiedrama Amour (2012) was, zo 'vrij' voelt Miele aan, een Italiaanse film over hetzelfde onderwerp. De reflectie over het recht op een waardige dood wordt in dit mooi gestileerde, rusteloos vormgegeven drama vanuit een verrassende, allesbehalve sombere invalshoek aangesneden.

  • TV tip


ITV stopt met Downtown Abbey

ITV stopt met Downtown Abbey

De Britse tv-zender trekt na zes seizoenen de stekker uit het kostuumdrama. 'Er komt een tijd dat een tv-show ermee moet ophouden en Downtown is geen uitzondering', klinkt het.

  • TVStromae op affiche Lollapalooza, met Paul McCartney en Metallica

Stromae op affiche Lollapalooza, met Paul McCartney en Metallica

Paul McCartney en Metallica zijn dit jaar de headliners van het grootse Lollapalooza-festival in Chicago. Tussen andere kleppers als Alt-J, The War on Drugs, Florence + the Machine, Alabama Shakes en Sam Smith staat ook Brusselaar Stromae.

  • Muziek


De erfenis van Carrie Bradshaw

De erfenis van Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker is 50 geworden en dat moet gevierd. Hoewel het misschien niet netjes is om iemand louter te eren om haar meest succesvolle acteerprestatie, heeft Sarah Jessica Parker met het vertolken van Carrie Bradshaw veel veel meer gedaan dan de verkoop van Fendi boosten en Pinterest voorzien van enkele fraai vormgegeven quotes.

  • Mode

'X-Files' maken come-back: zes nieuwe afleveringen

'X-Files' maken come-back: zes nieuwe afleveringen

Na dertien jaar keert de cultreeks "X-Files" terug naar het kleine scherm. Er komen zes nieuwe afleveringen, mét special agents Fox Mulder en Dana Scully in de hoofdrollen. Net als vroeger worden die rollen vertolkt door David Duchovny en Gillian Anderson.

  • TV
  • 1 reacties