Banner VenetiëRecensie 'Enemy': Double Trouble

Recensie 'Enemy': Double Trouble

Jake Gyllenhaal raakt in de ban van Jake Gyllenhaal in Denis Villeneuves plagerig bizarre dubbelgangerstrip Enemy .

Kate Bush voor het eerst in 35 jaar terug op het podium

Kate Bush voor het eerst in 35 jaar terug op het podium

De Britse zangeres Kate Bush heeft voor het eerst in 35 jaar een concert gegeven. Plaats van gebeuren was een uitverkocht Hammersmith Apollo in Londen. Geen toeval, want in de mythische zaal ging in 1979 Bush' enige tournee van start.
De winnaars van de Emmy's in beeld

De winnaars van de Emmy's in beeld

De beeldjes zijn uitgereikt en de rode loper terug opgerold. Tijdens de 66e uitreiking van de Emmy Awards werd 'Breaking Bad' het grote prijsbeest. Benedict Cumberbatch won de prijs voor beste mannelijke hoofdrol in een miniserie of film voor zijn vertolking van Sherlock, maar was niet aanwezig tijdens de uitreiking. Ontdek de rest van de winnaars in deze beeldreportage.Wie gaat er straks naar huis met een Emmy Award?

Wie gaat er straks naar huis met een Emmy Award?

De Emmy Awards zijn de belangrijkste prijzen binnen de Amerikaanse televisiewereld. Verschillende internationaal bekende topseries en televisieprogramma's zijn genomineerd en binnen elke categorie zal een winnaar gekozen worden. Maar wie zal er vanavond een beeldje mee naar huis mogen nemen?


Ons laatste gesprek met Attenborough

Ons laatste gesprek met Attenborough

In oktober 2007 sprak VTM NIEUWS-reporter Peter Van Camp voor het laatst met regisseur Richard Attenborough. De Brit regisseerde niet enkel 'Closing the ring', ...