Tv-tip: Miele @ NPO2 (23u30)

Tv-tip: Miele @ NPO2 (23u30)

Zo verstikkend als Michael Hanekes euthanasiedrama Amour (2012) was, zo 'vrij' voelt Miele aan, een Italiaanse film over hetzelfde onderwerp. De reflectie over het recht op een waardige dood wordt in dit mooi gestileerde, rusteloos vormgegeven drama vanuit een verrassende, allesbehalve sombere invalshoek aangesneden.

  • TV tip


ITV stopt met Downtown Abbey

ITV stopt met Downtown Abbey

De Britse tv-zender trekt na zes seizoenen de stekker uit het kostuumdrama. 'Er komt een tijd dat een tv-show ermee moet ophouden en Downtown is geen uitzondering', klinkt het.

  • TV

Pukkelpop 2015 maakt 119 namen bekend

Pukkelpop 2015 maakt 119 namen bekend

Pukkelpop 2015 heeft zijn eerste namen beet, 119 in totaal. James Blake, Ellie Goulding, Underworld, Major Lazer, Netsky, The Offspring en headliner Linkin Park zijn erbij voor de dertigste editie, van 20 tot 22 augustus.

  • MuziekDe 10 beste filmpjes van Top Gear

De 10 beste filmpjes van Top Gear

Jeremy Clarkson, de bekendste van de drie Top Gear-presentatoren, is dan toch ontslagen na het incident op de werkvloer met de BBC-medewerker Oisin Tymon. Een terugblik op de 10 beste filmpjes uit het programma.

  • TV

De erfenis van Carrie Bradshaw

De erfenis van Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker is 50 geworden en dat moet gevierd. Hoewel het misschien niet netjes is om iemand louter te eren om haar meest succesvolle acteerprestatie, heeft Sarah Jessica Parker met het vertolken van Carrie Bradshaw veel veel meer gedaan dan de verkoop van Fendi boosten en Pinterest voorzien van enkele fraai vormgegeven quotes.

  • Mode