VIJF dumpt Véronique De Kock

© Imageglobe

Tv-zender Vijf stopt de samenwerking met Véronique De Kock, zo schrijft Gazet van Antwerpen. De ex-miss was elf jaar aan de slag bij de commerciële televisie en zegt bijzonder teleurgesteld te zijn over de beslissing van werkgever Woestijnvis.

Véronique De Kock begon haar televisiecarrière in haar Miss-jaar 1995 als omroepster bij KanaalTwee en maakte na zeven jaar de overstap naar VT4, waar ze het legendarische programma Temptation Island presenteerde. Daarna stroomde De Kock door naar Huizenjacht en ze overleefde de overname van Woestijnvis als gezicht van Grootse Plannen.

Véronique De Kock was zonder twijfel een vast VIER- en VIJF-gezicht, maar de zender heeft haar nu dus aan de deur gezet. “Mijn houdbaarheidsdatum zal verstreken zijn zeker? Ik ben 36, op mijn ouwe dag”, aldus De Kock in GvA. “Voor ik mijn bevallingsverlof inzette, was de afspraak nochtans dat ik in het najaar iets zou krijgen. Nu krijg ik te horen dat ze zeer tevreden zijn over mij, maar dat er geen programma is.”

De Antwerpse, die enkele maanden geleden voor de tweede keer mama werd, zegt ontzettend teleurgesteld te zijn dat ze na zoveel jaren van loyaliteit onder enige uitleg aan de deur is gezet.

Een VIJF haalde onlangs Bieke Ilegems binnen, terwijl zusterzender VIER zonet het team versterkte met Piet Huysentruyt en Evy Gruyaert. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content