Nieuw, momenteel nog onuitgegeven, Harry Potterboek nu al op nummer één

© www.HarryPotterthePlay.com

Zelfs na zeven boeken lijken de fans nog niet klaar te zijn met Harry Potter. ‘Harry Potter and the Cursed Child’ staat nu al op nummer één in de ranglijsten, terwijl het pas eind juli in de winkelrekken zal liggen.

Amper één dag na de bekendmaking dat het toneelstuk ‘Harry Potter and the Cursed Child’ ook in boekvorm zal verschijnen, staat het nog te verschijnen boek al op nummer één in de ranking van Amazon en Waterstones. Het succes van het verhaal toont aan dat Harry Potter na zeven boeken en acht films nog steeds alive and kicking is.

J.K. Rowlings theaterstuk ‘Harry Potter and the Cursed Child’ heeft zijn première op zaterdag 30 juli in Londen. Na middernacht zal ook het boek te koop zijn. In het verleden openden boekenwinkels al om twaalf uur ’s nachts om de hordes fans tevreden te stellen.

De eerste versie van het boek zal een ‘speciale repetitie-editie’ zijn van de tekst die gebruikt werd tijdens de try-outs van het stuk voor de officiële première. Deze editie is tijdelijk, aangezien het toneelstuk nog kan veranderen en in de uiteindelijke versie aangepast zal worden.

Het boek en theaterstuk vertellen het verhaal van Harry Potter, negentien jaar na de laatste strijd in Zweinstein.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content