De Beren Gieren

25 september

Het avontuurlijkste jazztrio uit ons land stelt z'n gloednieuwe album Less Is Endless (Sdban Records) in première voor in de Ancienne Belgique! Speelse pianogrooves, uitgesponnen experiment en slim minimalisme vol elektronische uitstapjes is wat Fulco Ottervanger, Simon Segers en Lieven Van Peé al sinds 2009 met verve serveren. Double bill met Steiger.

Praktisch

Film Fest Gent, Alle rechten voorbehouden
Film Fest Gent © Alle rechten voorbehouden

Film Fest Gent

Van 12 t.e.m 23 oktober

Openingsfilm Film Fest Gent

Dit jaar opent het Film Fest Gent met La Civil van de Belgisch-Roemeense Teodora Ana Mihai, die met dit fictiedebuut in Cannes al meteen in de prijzen viel. Wij mogen 5 viptickets, telkens voor 2 personen, weggeven voor deze voorstelling, op dinsdag 12/10 in de Theaterzaal van de Vooruit. Vips krijgen bovendien een plek op de parking en zijn bij deze uitgenodigd voor de receptie na de film.

Momenteel nog niet bekend, maar sowieso ook een evenement: de afsluiter van het Film Fest Gent op vrijdag 22/10. Ook hiervoor mogen wij 5x2 viptickets weggeven.

Praktisch

25 septemberHet avontuurlijkste jazztrio uit ons land stelt z'n gloednieuwe album Less Is Endless (Sdban Records) in première voor in de Ancienne Belgique! Speelse pianogrooves, uitgesponnen experiment en slim minimalisme vol elektronische uitstapjes is wat Fulco Ottervanger, Simon Segers en Lieven Van Peé al sinds 2009 met verve serveren. Double bill met Steiger. PraktischVan 12 t.e.m 23 oktoberOpeningsfilm Film Fest GentDit jaar opent het Film Fest Gent met La Civil van de Belgisch-Roemeense Teodora Ana Mihai, die met dit fictiedebuut in Cannes al meteen in de prijzen viel. Wij mogen 5 viptickets, telkens voor 2 personen, weggeven voor deze voorstelling, op dinsdag 12/10 in de Theaterzaal van de Vooruit. Vips krijgen bovendien een plek op de parking en zijn bij deze uitgenodigd voor de receptie na de film.Momenteel nog niet bekend, maar sowieso ook een evenement: de afsluiter van het Film Fest Gent op vrijdag 22/10. Ook hiervoor mogen wij 5x2 viptickets weggeven.Praktisch