Win duotickets voor de exclusieve showcase van Arlo Parks in Brussel

Op maandag 19 juni presenteert Arlo Parks haar nieuwe album My Soft Machine tijdens een intieme showcase in Brussel. Doe mee aan onze wedstrijd en win een duoticket.

Haar eerste wapenfeit heette Super Sad Generation (2019), maar de spreekbuis daarvan wil Arlo Parks niet zijn. Wat de Londense indiesensatie wél ambieert, is empathie en troost bieden door haar eigen kwetsbaarheid als doodnormaal onderwerp te hanteren in openhartige liedjes.

Met een vederlichte stem en een al even affectief indiepop- en triphopgeluid vatte Arlo Parks op haar doorbraakalbum Collapsed in Sunbeams (2021) de zenuwinzinkingen, angsten en wrijvingen met seksuele identiteit die wel meer gen Z-twintigers met een slechte nachtrust opzadelen. Ze won er de prestigieuze Mercury Prize mee, én kreeg er fanatieke fans als Billie Eilish en Phoebe Bridgers bij.

Met My Soft Machine heeft Parks nu een opvolger klaar. Dat album is de weerslag van 2022, het jaar waarin Arlo Parks van Londen naar LA verhuisde en dol liefdesgeluk vond bij Amerikaans punkrapster Ashnikko, maar ook het jaar waarin ze er al tourend onderdoor ging.

Anno 2023 staat Arlo Parks er weer helemaal: op 19 juni speelt ze een intieme, akoestische set in Chez Pias in Brussel. Maak hier kans op een van onze vijf duotickets.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content