Vrijdag is de jongste maanden Werchterdag. Ook deze week pakte het grootste festival van het land weer uit met een nieuwe act: Imagine Dragons. De band brak drie jaar geleden door met Radioactive. In 2014 stond de band ook al eens op Rock Werchter.

Inmiddels begint de affiche van het festival stevig vorm te krijgen. Op 29 juni deelt Imagine Dragons de affiche met Kings of Leon en Arcade Fire. Op 30 juni is Radiohead de enige naam die tot nu toe werd gedropt. Op zaterdag 1 juli wordt er met System Of A Down, Blink-182 en headliner Linkin Park stevig gepunkrockt. Van zondag 2 juli kennen we twee acts, Alt-J en afsluiter Foo Fighters.

Vrijdag is de jongste maanden Werchterdag. Ook deze week pakte het grootste festival van het land weer uit met een nieuwe act: Imagine Dragons. De band brak drie jaar geleden door met Radioactive. In 2014 stond de band ook al eens op Rock Werchter.Inmiddels begint de affiche van het festival stevig vorm te krijgen. Op 29 juni deelt Imagine Dragons de affiche met Kings of Leon en Arcade Fire. Op 30 juni is Radiohead de enige naam die tot nu toe werd gedropt. Op zaterdag 1 juli wordt er met System Of A Down, Blink-182 en headliner Linkin Park stevig gepunkrockt. Van zondag 2 juli kennen we twee acts, Alt-J en afsluiter Foo Fighters.