Het was van 2005 met The Woods geleden dat de vrouwenband nog een plaat had uitgebracht samen. Om hun nieuwe worp te promoten, waren ze te gast bij de Late Show with David Letterman. Carrie Brownstein, Corin Tucker en Janet Weiss speelden voor het eerst sinds negen jaar weer samen tijdens dit eerste reünieconcert.

Het nieuwe album werd No Cities to Love gedoopt en volgens onze muziekrecensent Kurt Blondeel komt de band nog 'minstens zo vinnig en spannend als vroeger voor de dag.'

Bekijk hieronder hoe ze het nummer 'A New Wave' te berde brengen.

Het was van 2005 met The Woods geleden dat de vrouwenband nog een plaat had uitgebracht samen. Om hun nieuwe worp te promoten, waren ze te gast bij de Late Show with David Letterman. Carrie Brownstein, Corin Tucker en Janet Weiss speelden voor het eerst sinds negen jaar weer samen tijdens dit eerste reünieconcert. Het nieuwe album werd No Cities to Love gedoopt en volgens onze muziekrecensent Kurt Blondeel komt de band nog 'minstens zo vinnig en spannend als vroeger voor de dag.'Bekijk hieronder hoe ze het nummer 'A New Wave' te berde brengen.