Indrietronicaband Little Dragon bracht in 2011 'Ritual Union' uit, wat meteen ook hun doorbraak betekende bij het grote publiek. De vierde plaat van het kwartet zal 'Nabuma Rubberband' heten en op 12 mei verdeeld worden via Because Music.

In een statement zei de synthpopgroep dat de nieuwe plaat geïnspireerd werd door 'de slow jams van Janet Jackson waar zangeres Yukimi naar luisterde tijdens winterse wandelingen in Göteborg.'

De band verdeelde intussen Klapp Klapp, de eerste single van 'Nabuma Rubberband', online. Het opzwepende nummer werd duidelijk beïnvloed door R&B en ritmische percussie- en synthriedels. De single werd voorzien van een griezelige clip waarin een voodoo zombie danst op de tonen van Klapp Klapp. (LP)

Indrietronicaband Little Dragon bracht in 2011 'Ritual Union' uit, wat meteen ook hun doorbraak betekende bij het grote publiek. De vierde plaat van het kwartet zal 'Nabuma Rubberband' heten en op 12 mei verdeeld worden via Because Music. In een statement zei de synthpopgroep dat de nieuwe plaat geïnspireerd werd door 'de slow jams van Janet Jackson waar zangeres Yukimi naar luisterde tijdens winterse wandelingen in Göteborg.' De band verdeelde intussen Klapp Klapp, de eerste single van 'Nabuma Rubberband', online. Het opzwepende nummer werd duidelijk beïnvloed door R&B en ritmische percussie- en synthriedels. De single werd voorzien van een griezelige clip waarin een voodoo zombie danst op de tonen van Klapp Klapp. (LP)