VT4 werkt aan nieuwe ‘Slimste mens’

In het voorjaar van 2012 komt er een drietal nieuwe Vlaamse producties op VT4. Pas in het najaar verschijnt het herwerkte Woestijnvisprogramma ‘De slimste mens’.

De Woestijnvissers Jan Eelen, Tom Lenaerts, Mark Uytterhoeven, Steven Van Herreweghe en Erik Van Looy gaan het gelaat bepalen van VT4, de nieuwe zender van Wouter Vandenhaute. Op de zender zal ook een herwerkte versie van het succesprogramma “De slimste mens” te zien zijn.

Krijtlijnen van het nieuwe VT4 werden onlangs voorgesteld aan enkele van de grootste Belgische adverteerders, tijdens een lunch in het restaurant van Vandenhaute, de topman van De Vijver. De mediagroep nam in april de zenders VT4 en VIJFtv over.

Nieuwe programma’s

In het voorjaar komt er een drietal nieuwe Vlaamse producties op VT4, maar dat zullen geen Woestijnvisprogramma’s zijn. Pas in het najaar maakt Woestijnvis zijn debuut op VT4 met twee programma’s: een herwerkte ‘De slimste mens’ en een nieuw, dagelijks programma ‘dat niet te vergelijken is met iets wat al op het scherm is’. Het kan volgens de kranten gaan om een actualiteitsgerichte talkshow.

Vandenhaute gaf tijdens de lunch toe dat VT4 absoluut marktaandeel moet winnen. Anders zou de zender, vanwege de nieuwe, duurdere programma’s, niet meer rendabel zijn. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content