The Streets met lippenstift

Mike Skinner ofte The Streets was onlangs te zien in de BBC-serie Doctor Who. En dat in een kleine, doch bijzondere rol. Bekijk het fragment hier.

Mike Skinner – u mag ook gewoon The Streets zeggen – liet zich op 24 april van een andere kant zien. Hij verscheen kort in een aflevering van de BBC-sciencefictionreeks Doctor Who, over een menselijke alien die in zijn ‘ruimteschip’ de TARDIS van tijdzonde naar tijdzone hopt en Jommekesgewijs van het ene avontuur in het andere terechtkomt.

In de Doctor Who aflevering neemt Mike Skinner de eerste zin van de episode op zich, en sprak hij de wijze woorden: ”It’s a beautiful day”.

De rapper speelde een veiligheidsagent uit het begin van ‘The Time of The Angels’ en draaide dazed and confused in het rond door een park met hallucinogene lippenstift op zijn lippen. Niet mis, voor een acteerdebuut.

Bij deze vestigt Mike Skinner, die voor hij met The Streets op de proppen kwam nog hamburgers stond te flippen in Britse fastfoodtenten terug de aandacht op zichzelf. Maar wij zijn toch maar volledig tevreden als hij nog eens met een nieuwe plaat afkomt.

Elisah Vandaele

Het Doctor Who Fragment:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content