Rob Vanoudenhoven presenteert nieuwe zomerquiz op Eén

Tv-presentator Rob Vanoudenhoven gaat vanaf 10 juni elke zondag de nieuwe zomerquiz ‘Taxi Vanoudenhoven’ op Eén presenteren. Het is zijn eerste programma voor de openbare omroep sinds hij in 2005 verkaste naar vtm.

Tv-presentator Rob Vanoudenhoven gaat in de zomer de nieuwe wekelijkse zomerquiz ‘Taxi Vanoudenhoven’ presenteren op Eén. Het programma zal vanaf 10 juni elke zondag te zien zijn in primetime, om 20.55u.

In het programma doorkruist Vanoudenhoven dertien weken lang Vlaanderen per taxi, met de bedoeling mensen op te pikken die tot 2.100 euro kunnen winnen als ze een vragenlijst correct beantwoorden. De eerste drie vragen die de presentator aan de inzittende stelt, leveren 50 euro op, de volgende drie 100. Voor vraag 7 tot en met 9 zijn is elk goed antwoord 200 euro waard. Daarna kan de inzittende uitstappen met al het gewonnen geld of een tiende vraag 10 kiezen. Wie dan het juiste antwoord geeft, verdubbelt de buit en krijgt 2100 euro. In het andere geval gaat hij/zij met lege handen naar huis.

Voor Rob Vanoudenhoven is het zijn eerste verschijning op Eén als tv-presentator sinds hij in 2005 overstapte naar VTM. Het was toen een van de meest roemruchte transfers in tv-land, met een grote persaanwezigheid bij de ondertekening van het contract. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content