Netflix-app te downloaden in België

© Netflix

De Netflix-applicatie is gelanceerd op de verschillende online platformen zoals App Store, Google Play Store en PlayStation Store. De app downloaden is mogelijk, registreren (nog) niet.

Sinds vandaag/donderdag is de Netflix-app beschikbaar op de verschillende online platformen zoals App Store, Google Play Store en PlayStation Store. Wanneer de dienst ook echt beschikbaar wordt in ons land, is nog niet duidelijk.

Eind juli, bij de presentatie van de kwartaalcijfers, maakte de populaire Amerikaanse videodienst bekend in september van start te gaan in België, maar ook in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt.

De (gratis) app downloaden is dus al mogelijk, maar wie de app opent krijgt een melding – “Netflix is binnenkort beschikbaar in jouw regio” – te zien. Daarop volgt het inlogscherm, maar registreren kan nog niet. Over de abonnementsformules is evenmin al iets bekend. Bij de informatie over de app is wel te lezen dat wie zich registreert, kan genieten “van onze gratis proefperiode van een maand”.

Netflix is een Amerikaans bedrijf dat via streaming films en series aanbiedt. Voor een vast maandelijks bedrag kunnen abonnees alle films en series in de bibliotheek bekijken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content