Gezin van Clint Eastwood krijgt realityserie

De Amerikaanse televisiezender E! Entertainment heeft aangekondigd dat het vanaf mei een realityserie uitzendt over de familie Eastwood.

De realityshow heeft de naam ‘Mrs Eastwood & Company’ meegekregen. De serie draait voornamelijk rond Eastwoods vrouw Dina maar de bekende acteur en regisseur zal ook te zien zijn op het kleine scherm.

Dina Eastwood is de 35 jaar jongere vrouw van Clint die haar job als journalist heeft opgegeven om manager te worden van de a capellaband ‘Overtone’. Buiten Clint en Dina zullen ook hun kinderen Francesca en Morgan te zien zijn op E!

E! Entertainment is een televisiezender die bekend is voor realityseries als ‘The Girls of the Playboy Mansion’ en ‘Keeping up with the Kardashians’.

Clint Eastwood werd in de jaren zestig wereldberoemd als acteur in de spaghettiwesterns van Sergio Leone en voor zijn rol als detective Harry Callahan in ‘Dirty Harry’. Als regisseur kende hij nog meer succes. Eastwood won zowel voor ‘Million Dollar Baby’ als voor ‘Unforgiven’ de Oscars voor beste film en beste regisseur. (BW)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content