72-jarige vrouw krijgt ongewenste telefoontjes na eerste uitzending ‘Callboys’

© VIER

Tijdens de eerste ‘Callboys’-aflevering kwam het telefoonnummer van de 72-jarige Maria Van Caesbroeck in beeld. Zij werd bestookt met oproepen en veranderde uiteindelijk haar nummer.

Op donderdag 8 september werd de eerste aflevering van Callboys uitgezonden, de nieuwe reeks van Jan Eelen met onder meer Stef Aerts, Matteo Simoni en Bart Hollanders.

Eén van de buren van de callboys is consultant Hanz Rimmer, vertolkt door Peter Ceustermans, die eerder ook al een rolletje had in Het Eiland (u kent hem wellicht nog van de bekende ‘Is da verplicht?‘-quote).

Het zogezegde nummer van Rimmer werd in die eerste Callboys-aflevering weergegeven op een banner. Aanleiding genoeg voor een deel van tv-kijkend Vlaanderen om het nummer te draaien.

En wat bleek? Het nummer was nog in gebruik, en behoorde toe aan Maria Van Caesbroeck, een 72-jarige vrouw uit Willebroek. Zij werd na de aflevering bestookt met oproepen.

Om niet nog meer grappenmakers aan de lijn te krijgen, veranderde Van Caesbroeck uiteindelijk van nummer. Intussen beloofde zender VIER al om de opgelopen onkosten op zich te zullen nemen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content