Tracklist #16

© DR

Wij grepen op de jongste Record Store Day net naast de langgerekte Grizzly Bear-remix van Nicolas Jaar, maar het nummer zit wel in onze selectie van de week.

Grizzly Bear – Sleeping Ute (Nicolas Jaar remix) Wij grepen er net naast op de jongste Record Store Day, maar op eBay zijn voor de fans nog enkele exemplaren te scoren: de maxisingle op Warp met twee Jaar-remixes: eentje van Brian Eno, en deze langgerekte Grizzly Bear-metamorfose.

Dungeonesse – Nightlight Nieuw op Secretly Canadian, het label waarop onder meer Damien Jurado, Suuns en Yeasayer al mooie dingen lieten horen: Dungeonesse, het duo Jenn Wasner en Jon Ehrens, met een eigenzinnge pop/r&b-interpretatie.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wild Nothing – A Dancing Shell Op 14 mei volgt Wild Nothing – het eighties-verantwoorde eenmansproject van Jack Tatum – het vorig jaar verschenen album Nocturne op met een nieuwe ep, Empty State. Het met rubberen sax opgevrolijkte A Dancing Shell is de single.

Goat – Dreambuilding Goed spul van Goat, de Zweedse weirdo’s die vorig jaar hoge ogen gooiden met hun desoriënterende mix van afrobeat, psychedelica en garagerock op World Music. Verwacht meer van hetzelfde op dit nagelnieuwe Dreambuilding.

Track te beluisteren via Pitchfork.com

Janelle Monáe featuring Erykah Badu – Q.U.E.E.N Twee generaties soul power verenigd: het springerige, jonge veulen Janelle Monáe en doorgewinterde tante Erykah Badu zetten hun beste funkbeentje voor in dit voorproefje op Monáe’s The Electric Lady, opvolger van The ArchAndroid.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content