Tame Impala speelt met poppen

© -

Vorige week nog liet Tame Impala de nieuwe clip voor Cause I’m a Man op de wereld los. Nu doen ze hetzelfde met een live-sessie van het nummer. Oh ja, en het is met poppen

Vorige week nog liet Tame Impala de nieuwe clip voor Cause I’m a Man

De titel van het youtubefilmpje luidt daadwerkelijk Cause I’m A Man en de woorden ‘(Official Live Video)’ die er achterstaan, lijken inderdaad aan te geven dat het om een live-optreden gaat. Alleen zijn de stoffen vingertjes net iets te weinig beweeglijk om ons ook echt te misleiden en vinden we de veterharen er wel bijzonder, euh, veterig uitzien. Logisch, want de muzikanten in deze clip zijn dus wel degelijk levenloze poppen.

Wanneer je er in slaagt om over die opvallende details heen te kijken, dan zie je meteen het realisme dat uit de clip spreekt. Van een headbangende drummer en een toetsenist die welwillend met de muziek meeknikt als een ‘nodding dog‘ op het dashbord van een auto, tot de gezichtsbeharing van bassist Dominic Simpers.

Het is het derde nummer vanop Tame Impala’s hoog geanticipeerde derde studioplaat The Currents, die op 17 juli uitgebracht wordt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content