Sinead O’Connor aangeklaagd na uitspraak over dood Prince

Een concertbeeld van Sinead O'Connor uit 2012. © BelgaImage

Acteur en voormalig talkshowhost Arsenio Hall heeft Sinead O’Connor voor vijf miljoen dollar voor de rechter gedaagd nadat de zangeres op Facebook suggereerde dat Hall het overleden popicoon Prince regelmatig van pijnstillers voorzag.

“Twee woorden voor de overheidsorganisatie die onderzoekt waar Prince zijn drugs haalde de laatste decennia: Arsenio Hall” schreef Sinead O’Connor op 2 mei op haar Facebookpagina. Diezelfde Arsenio Hall, die vroeger een laatavondprogramma op televisie presenteerde, heeft O’Connor nu voor de rechter gedaagd op basis van laster en eerroof. “Een wanhopige aandachtszoeker” noemde Hall de zangeres, die in 1990 ‘Nothing Compares 2 U’ van Prince coverde.

De bewering van O’Connor kwam uren nadat bekend gemaakt werd dat Prince sporen van de pijnstiller Perocet in zijn bloed had toen hij levenloos werd teruggevonden door een specialist die Prince van zijn pijnstillerverslaving moest afhelpen. Hall zegt dat O’ Connor “belachelijke leugens” verzint. “Ik wist dat Prince veel last had van pijn in zijn heup, maar we spraken daar nooit over”, aldus Hall aan Access Hollywood. Hij eist 5 miljoen dollar schadevergoeding van de Ierse zangeres.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content