Rode Duivels te volgen op festivalweide Rock Werchter

© Belga

Rock Werchter had grote schermen beloofd bij kwalificatie van de Rode Duivels voor de kwartfinales van het WK. Dat is bij deze bevestigd: ‘De schermen staan zo opgesteld dat de wedstrijden de concerten niet zullen storen’, aldus de organisatie.

Festivalgangers hoeven dit weekend op Rock Werchter niets te missen van de WK-wedstrijd tussen België en Argentinië. De organisatie voorziet grote schermen waarop zaterdag de twee kwartfinales worden uitgezonden, aldus Rock Werchter op Facebook.

In camping The Hive worden op vrijdag en zaterdag de vier kwartfinales uitgezonden. Op zaterdag 5 juli wordt om 18.00 uur België-Argentinië uitgezonden en om 22.00 uur Nederland-Costa Rica op grote schermen in het festivalpark. De schermen staan zo opgesteld dat de voetbalwedstrijden de concerten niet zullen storen, aldus Rock Werchter.

Ook zal het uurschema van de optredens niet wijzigen. In het gedeelte van camping The Hive dat voor iedereen toegankelijk is (ook de mensen zonder campingbandje), worden de vier kwartfinales uitgezonden, en zullen de festivalgangers op vrijdag 4 juli dus ook naar de wedstrijden tussen Frankrijk en Duitsland (18.00 uur) en tussen Brazilië en Colombia (22.00 uur) kunnen kijken. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content