Netsky grote winnaar UK Drum & Bass Awards

Belgische wonderkind der drum-‘n-bass Netsky heeft vier awards weggekaapt op de UK Drum & Bass Awards in Birmingham. Ook zijn label Hospital viel vier keer in de prijzen.

Op 5 maart zijn in Birmingham de UK Drum & Bass Awards uitgereikt. Netsky, de amper 21-jarige Belg Boris Daenen, ging er aan de haal met vier awards: ‘Best Breakthrough DJ’, ‘Best Breakthrough Producer’, ‘Best International Artist’ en ‘Best Liquid DJ’. Hij eindigde op de tweede plaats in de categorie ‘Best Producer’ na Chase & Status.


Netsky tekende in 2009 een platencontract bij het gerenommeerde label Hospital, dat gekroond w erd tot ‘Best Label’. Hospitality, het jaarlijkse event van het label, rijfde ook nog eens met ‘Best Club Night’, ‘Best Promoter’ en ‘Best Event’ binnen.


Daenen wist op amper een jaar tijd de strakke, catchy drum-‘n-bassplaat ‘Netsky’ in elkaar te boksen, die zijn carrière als dj en producer een stevige boost heeft gegeven. De plaat werd zowel hier als in de UK (nog steeds de bakermat van drum-‘n-bass en dubstep) de hemel in geprezen.Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content