Milow, dEUS en School is Cool bij topfavorieten voor MIA’s

Milow, dEUS, School is Cool, Hooverphonic, Raymond van het Groenewoud en Selah Sue zijn dit jaar bij de topfavorieten voor de MIA’s, de Music Industry Awards.

Gotye, Milow, Selah Sue en Hooverphonic zijn genomineerd voor Hit van het jaar. De MIA voor het beste album van 2011 gaat naar dEUS, Raymond van het Groenewoud, Selah Sue of Amatorski.


De MIA’s worden op zaterdag 10 december uitgereikt tijdens een liveshow om 20.40 uur op Eén. Dit jaar worden er prijzen uitgereikt in zestien categorieën. Tien Mia’s worden door het publiek gekozen: Hit van het jaar, beste Groep, beste Rock/Alternative, beste Pop, beste Dance/Elektronica, beste Nederlandstalig, beste Populair, beste Liveact, beste Soloartiest Man en beste Soloartiest Vrouw.

De Vlaamse professionele muzieksector reikt op zijn beurt zes prijzen uit: beste Album, beste Doorbraak, beste Auteur/Componist, beste Muzikant, beste Artwork en beste Videoclip.

Stemmen kan van 18 november tot en met 28 november via mias.een.be. Tijdens de liveshow op één kan ook via televoting gestemd worden voor de Hit van het jaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content