Mike Tyson: “Ik ben een Belieber”

Ex-profbokser Mike Tyson heeft bekend grote fan te zijn van Justin Bieber. Tyson verklaarde in een interview met MTV News een echte ‘Belieber’ te zijn en vaak te luisteren naar Justins nummers.

Fans van de 46-jarige bokser schrikken misschien van zijn zachte kant, maar Tyson is een grote liefhebber van popmuziek en dan vooral van de Canadese superster. “Zijn nummer met Big Sean, ‘As Long As You Love Me’, was redelijk geweldig”, zei de voormalige wereldkampioen bij de zwaargewichten. “Ik heb alles van hem op mij iPad staan.”

Tysons vrouw liet hem voor het eerst kennis maken met de zanger van oa. ‘Baby’, “Never Say Never’ en ‘Boyfriend’. “Mijn vrouw zet alles op mijn iPad”, gaf hij toe. “Ze vraagt dan: ken je Justin? Ik zal het erop zetten. En Rihanna, of Kendrick Lamar? Ze heeft er zelfs Shania Twain op gezet.” Verder had Iron Mike nog wat goede raad voor de zanger. “Alles wat hij heeft, is verdiend. Hij moet genieten van het leven.”

Mike Tyson, of Malik Abdul Aziz als moslim, is één van de meeste legendarische boksers aller tijden. Op amper 20-jarige leeftijd werd hij de jongste wereldkampioen bij de zwaargewichten ooit. Tyson staat ook bekend om zijn agressie. Zo beet hij in 1997 tijdens een gevecht een stuk uit het oor van Evander Hollyfield. (XVdL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content