Michael Jackson op 10 mei via hologram in Brussel Zuid

Het opgepoetste ‘Love Never Felt So Good’ is de nieuwe single van Michael Jackson. Wie alle nieuwe nummers uit zijn postuum album wil beluisteren kan naar het station Brussel-Zuid afzakken, waar hij via een hologram tot leven wordt gewekt.

Hij mag dan al bijna vijf jaar onder de groene zoden liggen, dan belet Michael Jackson niet om een nieuw album uit te brengen. Met dank aan de nazaten die de touwtjes van zijn oeuvre strak in handen hebben.

Op vrijdag 9 mei komt in België het postuum album van the king of pop uit, zijn twaalfde intussen. ‘Xscape’ bevat oude nummers/demo’s van Jackson die van onder het stof werden gehaald en opnieuw werden geproduceerd door onder meer Timbaland, Rodney Jerkins en John McClain. ‘Love Never Felt So Good’, in 1983 geschreven door het popicoon en de Canadese singer-songwriter Paul Anka, is de eerste officiële single uit de plaat.

Wie alle nieuwe tracks wil beluisteren kan ook naar het treinstation Brussel-Zuid afzakken. Op zaterdag 10 mei wordt ter gelegenheid van de release een labyrint van 5 meter op 7 opgetrokken in de Main Hall, met als orgelpunt een hologram waarin Jackson tot leven wordt gewekt in 3D .

‘Door de albumtitel ‘Xscape’ kwamen we op het idee om fans te laten ontsnappen uit een labyrint’, zegt Christophe Cumps van Sony Music Belgium. ‘Met het hologram willen we Michael zo echt mogelijk laten herleven en een totaalervaring creëren voor de fans.’

Wie het labyrint bezoekt maakt kans op een Michael Jackson-pakket met daarin onder andere de nieuwe Sony Xperia Z2 mobiele telefoon. Zaterdag 10 mei zal het labyrint geopend zijn van 10 tot 18u. Toegang is gratis.

Beluister hieronder de nieuwe single van Michael Jackson. Naast de soloversie krijgt ‘Love Never Felt So Good’ ook deze release in duet met Justin Timberlake.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content