Lady Gaga in de clinch met Die Antwoord

Lady Gaga is niet te spreken over de nieuwe videoclip van het satirische Zuid-Afrikaanse trio Die Antwoord. Daarin wordt de zangeres geparodieerd dat het een lieve lust is.

Lady Gaga, de koningin van de controverse, ligt overhoop met Die Antwoord. Aanleiding is de controversiële videoclip van het satirische rapcollectief uit Kaapstad waarin La Gaga, en bij uitbreiding de hele hedendaagse popcultuur, geparodieerd wordt.

De clip ‘Fatty Boom Boom’ toont een rondtrekkende Gaga-lookalike – in de beruchte vleesjurk – die eerst wordt aangevallen door rebellen en uiteindelijk opgegeten door een leeuw. Tussendoor bevalt ze nog van een garnaal. Trop is te veel voor de zangeres. ‘Ik vind jullie te gek, maar jullie hebben geen hit. Ik verkocht 100.000 tickets in Zuid-Afrika’, tweette ze aan het adres van Die Antwoord.

‘Mevrouw, ook al ben je groter dan ons, wij zijn nog steeds cooler’, was het gevatte antwoord van de Zuid-Afrikanen. ‘En daarbij, wij hebben geen garnalen in onze vagina’, klonk het aan het einde van de tweet. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content