Kele Okereke ontkent gerucht laatste album

Kele Okereke, de zanger van Bloc Party, schrijft op zijn blog dat de band blijft voortbestaan, zolang ze geïnspireerd blijven.

Kele Okereke van Bloc Party verduidelijkt in een blogpost dat ‘Four’ mogelijk niet het laatste album zal zijn. De verwarring daaromtrent ontstond toen de zanger op de Australische radiozender Triple J het einde van de groep suggereerde (Klik).

Okereke geeft toe dat hij er met zijn gedachten niet bij was toen hij zei dat de toekomst van de band na ‘Four’ lang niet zeker was. Hij schrijft: “Ik wil duidelijk maken dat ik net zo goed als jullie een ander BP album wil. Het hangt ervan af hoe geïnspireerd wij samen als band zijn.”

De laatste hand werd enkele maanden aan ‘Four’ gelegd. De bandleden voelden de behoefte nog niet om nieuwe muziek te schrijven. “Stress niet, internet. Ik ben er zeker van dat als we opnieuw starten met de tour, we ook opnieuw zullen schrijven en als we opnieuw aan het schrijven zijn, volgt er normaliter een album. Dat garandeer ik,” voegt Okereke er nog aan toe. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content