Justin Bieber heeft Ramsay-Hunt syndroom, gezicht deels verlamd

Justin Bieber heeft het syndroom van Ramsay-Hunt, zo deelt de zanger mee op Instagram. Daardoor is zijn gezicht gedeeltelijk verlamd.

“Ik wilde jullie een update geven over wat er allemaal gaande is”, zegt de artiest in een video. De zanger heeft eerder deze week drie shows verplaatst. “Zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien aan mijn gezicht, heb ik het syndroom van Ramsay-Hunt.”

Dat komt van een soort virus dat de zenuw in zijn oor en gezicht aanvalt, zegt Bieber, “en ervoor zorgt dat mijn gezicht verlamd is.” Hij wijst erop dat een van zijn ogen niet knippert. “Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht, deze neusvleugel kan niet bewegen, dus het is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht.”

Hij benadrukt dan ook dat hij niet in staat is nu optredens te geven. “Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien. Ik zou willen dat dit niet het geval was, maar mijn lichaam vertelt me om rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen.” De komende tijd neem hij even rust, vervolgt Bieber. Hij heeft er vertrouwen in dat alles weer goedkomt. “We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content