Het Grote An Pierlé & White Velvet Interview: Doe Het Zelf!

Op 18 oktober mikken An Pierlé & White Velvet het nieuwe album Hinterland in de rekken. Reden genoeg voor een uitgebreid interview, en daarvoor rekenen we deze keer op U. Hebt u een prangende vraag in petto?

Op 18 oktober mikken An Pierlé & White Velvet het nieuwe album Hinterland in de rekken – haar zevende al (live-albums meegerekend) en de derde onder de groepsnaam. Reden genoeg voor een uitgebreid interview, en daarvoor rekenen we deze keer op U – ja, ú.

Hebt u een originele, grappige, kritische, spannende, diepfilosofische, stoute of anderszinds prangende vraag voor An Pierlé en/of haar partner in life, crime and Music Koen Gissen? Iets wat u altijd over de chanteuse, haar groep en hun muziek wilde weten, maar haar nooit kon of durfde te vragen? Iets dat verder gaat dan ‘Wat is uw lievelingskleur’, en iets minder ver dan ‘Wat is volgens u de oplossing voor Brussel-Halle-Vilvoorde’? Drop ze in onze mailbox

De tien origineelste vragen worden beloond met een duoticket voor de exclusieve showcase van An Pierlé & White Velvet in Focus Club, ons nieuwe, maandelijkse live-event. Een taalgrensoverschrijdende event, voorwaar: Focus Club is een gedeeld initiatief met Focus Vif, onze Franstalige tegenhanger. De bedoeling is om Vlaamse bands voor te stellen aan gene zijde van de taalgrens en omgekeerd. An Pierlé & White Velvet en Sharko zijn onze eerste invitées: zij zullen op 2 oktober het podium van de Brusselse K-Nal delen. En nu we toch namen aan het vrijgeven zijn: een kleine maand later stellen we dan Broken Glass Heroes en Piano Club aan u en aan elkaar voor.

Een laatste tip voor een originele vraag: geneer u vooral niet. Bij het vorige lezersinterview, twee jaar geleden met Tom Barman, bleek wat aanvankelijk de meest onnozele vraag leek (‘Wat zit er op dit moment in uw koelkast?’) immers het grappigste antwoord op te leveren (‘Man, dees is gênant! Vier pintjes, twee Actimellekes en een bangelik pakske Italiaanse ham… Mauro had me er al voor gewaarschuwd: ‘Stoel en zweep gebruiken, Tommy, de volgende keer dat je je frigo opendoet’.)

Bezorg ons uw vraag!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content