Gorillaz organiseert eigen festival in Brits pretpark

© Instagram

Via een advertentie in de Britse krant Metro heeft de virtuele band Gorillaz zijn eerste show sinds 2010 aangekondigd. Damon Albarn en co. zullen op 10 juni optreden in Dreamland, als headliner van hun eigen festival.

Demon Dayz, zo zal het festival van Albarn (zie ook Blur) en tekenaar Jamie Hewlett gaan heten. Een duidelijke verwijzing naar Demon Days, de tweede en meest succesvolle plaat van Gorillaz.

De festiviteiten gaan door op 10 juni in het Britse amusementspark Dreamland, waar een nog onbekende line-up aan artiesten Gorillaz zal vervoegen.

Tegen die tijd is er mogelijk ook een nieuwe plaat van Gorillaz, waarvan de eerste single Hallelujah Money in januari verscheen. Meer informatie over dat vijfde studioalbum is er nog niet, maar fans kunnen zich via de sociale mediakanalen van de groep wél alvast inlezen in de nieuwe avonturen van de fictieve bandleden.

De ticketverkoop van het Demon Dayz Festival start op 10 maart.

Jitse De Lauw

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content