Goldband en OneRepublic komen naar Werchter Boutique

Goldband op Rock Werchter 2022. © Wouter Van Vaerenbergh

Eerder werd P!nk al bevestigd als headliner voor het eendagsfestival.

Op zaterdag 17 juni 2023 is het weer Werchter Boutique, het eendagsfestival dat jaarlijks de festivalweide van Werchter opwarmt voordat Rock Werchter er plaatsvindt. Eerder werd al bevestigd dat P!nk volgend jaar headliner van dienst is.

Aan die affiche werden vandaag twee nieuwe namen toegevoegd. Eerst zijn er de Nederlanders van Goldband, die afgelopen zomer nog dé revelatie van het festivalseizoen waren (inclusief een passage op Rock Werchter). Met hun aanstekelijke combinatie van pompende beats en het Nederlandstalige levenslied zullen zij opnieuw een feestje komen bouwen.

Ook de hitmachine OneRepublic zakt komende zomer af naar Werchter. U kent de groep van hits als Apologize, Counting stars en Run.

Tickets voor Werchter Boutique zijn te koop via de website van het festival. Wie er graag bij wil zijn, kan maar beter snel zijn. De organisatie zegt al meer dan 50.000 tickets verkocht te hebben.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Partner Content