Erfenis van Whitney Houston gaat volledig naar dochter

Bobbi Kristina, de negentienjarige dochter van Whitney Houston, zal het totale vermogen van de overleden zangeres erven. Dat blijkt uit Houstons testament.

Whitney Houstons dochter zal het totale vermogen van de overleden zangeres erven. In Houstons testament, dat woensdag in het Amerikanse tv-programma “Inside Edition” bekendraakte, wordt de negentienjarige Bobbi Kristina als enige erfgename opgevoerd.


Tot de erfenis behoren onder andere landgoed, geld, huisraad, kleding, effecten, juwelen en auto’s.


Volgens het document zou Houstons enige dochter het contant geld in schijven krijgen wanneer ze 21, 25 en 30 jaar oud wordt.


Whitney Houston overleed op 11 februari op 48-jarige leeftijd in een hotel in Beverly Hills. De zangeres had het testament kort voor de geboorte van haar dochter in februari 1993 opgesteld en het in april 2000 aangepast. Toen was ze nog met zanger Bobby Brown getrouwd. Het koppel scheidde in 2007.


Brown (43), de vader van Bobbi Kristina, wordt door vrienden en familie van Houston verantwoordelijk geacht voor haar drugproblemen. Hij komt nauwelijks aan bod in het testament. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content