Enkel nog Werchtertickets voor donderdag beschikbaar

De dagtickets voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juli van het festival van Werchter zijn allemaal de deur uit. Zondag 7 juli was al eerder uitverkocht. Er zijn nog enkel tickets voor de openingsdag op 4 juli beschikbaar.

De dagtickets voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juli van het festival van Werchter 2013 zijn helemaal uitverkocht. Dat is het gevolg van de rush op de tickets nadat de volledige affiche van Rock Werchter werd aangekondigd, zo heeft de festivalorganisator bekendgemaakt. Begin deze maand, op 2 april, was zondag 7 juli al uitverkocht. Ook de voorraad combitickets voor Rock Werchter slinkt volgens de organisator zienderogen. “Wie de volle vier dagen van Rock Werchter wil genieten, koopt best snel een ticket”, is de boodschap. Voor donderdag 4 juli zijn er momenteel nog voldoende dagtickets beschikbaar.

Onder andere Green Day, Vampire Weekend, Bloc Party, Sigur Rós, The National en Netsky treden die dag op. Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli in Werchter. Over de vier festivaldagen heen vonden in 2012 zowat 140.000 festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de

weg naar een op voorhand uitverkocht festival.

Het festival is een meermaals bekroonde, internationale topper. Afgelopen maand mocht Rock Werchter voor de vijfde keer de ILMC Arthur Award, een prestigieuze sectorprijs, voor ‘Beste Festival’ in ontvangst nemen. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content