Controversieel duet Rihanna en Chris Brown gelekt

© reuters

Het omstreden duet dat Rihanna met haar ex Chris Brown heeft opgenomen is online opgedoken. “Nobody’s Business” zou idealiter pas volgende week bekend worden onthuld, samen met de release van Rihanna’s nieuwe album “Unapologetic”. What’s in a name.

Rihanna en Chris Brown hebben een woelig liefdesverleden maar dat houdt de twee niet tegen om elkaar nog te ontmoeten. Rihanna krijgt hierop veel kritiek, voornamelijk van de vrouwengemeenschap en de vrienden die haar destijds hebben geholpen weg te geraken uit de gewelddadige relatie met de rapper.

Rolling Stone meldt nu dat het controversiële duet van de twee gelekt is online. Het nummer met de niet mis te verstane titel “Nobody’s Business” valt hier te beluisteren (u heeft het niet van ons).

De lyrics van Nobody’s Business spreken alvast boekdelen: You’ll always be the one that I want to come home to, girl/ Boy, let me love you, I’ll show you how special you are.” Het nummer op kreeg een plaatsje op Rihanna’s nieuwe album Unapologetic, dat volgende week in de platenwinkels ligt.

Geniale marketingstunt of oprecht opgestoken middenvinger, wij zijn er vooralsnog niet uit. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content