Billy Bragg, Tom McRae en Woven Hand naar Brugs festival Klinkers

© Reuters

Met Billy Bragg en Tom McRae pakt het Brugse veertiendaagse stadsfestival uit met stevige kleppers voor de editie 2013. Ook Woven Hand, ’t Hof van Commerce en Múm sieren de affiche.

Klinkers is hét zomerfestival voor de thuisblijvers in Brugge. Ook dit jaar kunnen cultuurliefhebbers tussen 26 juli en 10 augustus terecht op verschillende plaatsen in de binnenstad voor gratis concerten en evenementen. Zo zullen Billy Bragg, Woven Hand en ’t Hof van Commerce hun ding doen op de Burg.

Voor Klinkers Intiem moet wel betaald worden, maar met Tom McRae, Múm, Cuca Roseta, Compania Flamenca Maria Juncal en Accademia Del Piacere, verzekeren de organisatoren zich van vijf atmosferische concerten.

De organisatoren zorgen tijdens die twee weken ook voor een openluchtbioscoop, comedy en Klinkers for Kids, en tussen 29 juli en 3 augustus vindt de vijfde editie plaats van Vama Veche, het gratis evenement van Jongerencultuurcentrum Het Entrepot. Afsluiten doet Klinkers op 10 augustus met de 13de editie van Ballroom Brugeoise, waarbij Brugge verandert wordt in een dansvloer met 11 ballrooms.

Voor meer info en de programmatie kunnen geïnteresseerden terecht op www.klinkers-brugge.be (Belga/DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content