Belgisch-Zweedse regisseur strikt Iggy Pop en Grace Jones voor stille rockfilm

Iggy Pop © -

‘De luidste stille film ter wereld’ zit in de pijplijn. De in België wonende Zweed Bjorn Tagemose werkt aan Gutterdämmerung, een rock-‘n-roll sprookje met beroemde muziekhelden en een live band die de soundtrack voorziet.

Het luide en donkere sprookje wordt een visueel spektakel met een knotsgekke plot, weinig dialogen en veel ronkende gitaren. Iets anders dus dan de bijna gelijknamige opera van Richard Wagner, Götterdämmerung.

Iggy Pop kruipt in de huid van een punk rock engel genaamd Vicious. Henry Rollins neemt de rol van priester op zich en Grace Jones krijgt de moeilijke taak om de testosteron van de slechte rock-‘n-rollers te bedwingen. Voorts spelen ook Jesse Hughes van Eagles of Death Metal, Tuesday Cross en Olivia Vinall mee in de luidste stomme film ter wereld.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

ARE YOU READY FOR THE LOUDEST MOTHERFUCKIN SILENT FILM OF ALL TIME? Bjorn Tagemose is proud to announce, GUTTERDÄMMERUNG…

Posted by Gutterdämmerung on Thursday, 16 July 2015

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content