Baroque Weekend

De indie-darlings van Vampire Weekend doen in hun nieuwste clip hun groepsnaam alle eer aan. Bleek en met achttiende-eeuwse outfit op stap in LA. Hipster alert!

Na de heerlijke tennisvideo bij Giving up the Gun, met cameo’s van Jake Gyllenhaal, RZA, Lil Jon en Joe Jonas (inderdaad, de middelste Jonas Brother), is er nu plaats voor pure barok in de clip voor Holiday. Rock me Amadeus?

Bleek geschminkt (ze leken nog nooit zo hard op vampieren), met een strik van Italiaanse kant, gelaarsd én bepruikt cruisen de heren door hedendaags LA. Ze schuimen er poolparty’s af, halen de spuitbussen boven en leven zich kalligrafisch uit, bestellen fastfood aan de drive-in, slaan een golfballetje, skateboarden, proppen zich Zonnekoning-gewijs vol met desserts en storten zich tenslotte in een strandgevecht met enkele beachboys. En dat allemaal zonder hun koninklijke cool te verliezen. Het moet van Kirsten Dunst in Marie Antoinette geleden zijn dat we nog iemand zo zagen schitteren in kant.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jan Walraven

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content