Arsenal headliner op Dranouter

© Guy Kokken

Arsenal mag op donderdag 4 augustus de eerste dag van Dranouter afsluiten. Met onder meer John Grant en Balthazar maakt het festival nog enkele aantrekkelijke namen bekend.

Een lading nieuwe namen voor de zomerfestivals? Laat maar komen! De tropische beats van Arsenal, geesteskind van Hendrik Willemyns en John Roan, zullen op donderdag 4 augustus de eerste dag van Dranouter afsluiten. Met vijf uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique en een knappe nieuwe plaat kan de band mooie papieren voorleggen. Met een beetje hulp van de weergoden belooft het dan ook een mooie afsluiter te worden. Met ook de West-Vlaamse band Balthazar, Vera Coomans en Thom Teuns en de ninetiespop van Harvey Quint kan Dranouter uitpakken met een hoop Belgisch talent.

Daarnaast een hoop namen uit het buitenland. Ook het Franse soulfenomeen Ben l’Oncle Soul, de melancholische Amerikaanse zangeres Alela Diane, folkzanger Johnny Flynn, het Londense Oi Va Voi en de emotierijke pop van de Deen John Grant zullen deze zomer op Dranouter te zien zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content