5 nieuwe singles om te beluisteren #15

Ontdek onze selectie van de week, waaronder de briljante lap disco van Dedication op DFA.

Dedication – I Ain’t Gonna Tell You

Briljant. Zo, het hoge woord is er meteen uit. Of u het nu bekijkt – beluistert dus – als een hommage aan Michael Jackson, of gewoon als een ongelooflijk authentiek pirouetten draaiende lap disco op DFA: briljant.

Owen Pallett – Song for Five & Six

Vorige week in onze lijst met zijn maatje Daphni (Dan Snaith van Caribou), nu mag Owen Pallett in z’n uppie laten horen waarom hij zo’n veelgevraagd, briljant arrangeur is. Synthpop met een meestergraad algebra.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

WIFE – Heart Is a Far Light

Vers bloed op Tri Angle, en dan stroomt het traag en stroperig. James Kelly – ex-frontman bij het black-metalcombo Altar of Plagues, mocht het u iets zeggen – ontpopt zich als de anti-Sam Smith. Mocht dat u iets zeggen.

Dub Thompson – No Time

The Clash die optreden in een afvalcontainer. The Upsetters met Franz Ferdinand aan de crack. Een tributeband van The Specials die een eerste, eigen demo opnemen. Geen idee wie Dub Thompson echt zijn. Maar u krijgt een idee.

Fatima – Ridin’ High (Sky High)

Een stem om Erykah Badu mee naar de kroon te steken en bangelijke beats van Kendrick Lamar-producer Scoop DeVille. Twee redenen om deze nieuwe single van de Zweeds-Britse Fatima uit te checken. Nu meteen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content