Skateboardfotograaf Brian Gaberman exposeert in Antwerpen

De Amerikaanse fotograaf Brian Gaberman, een bekende naam in de internationale skatescene, toont een selectie uit zijn oeuvre in de Antwerpse pop-upgalerij Stafcharlotte.

De Amerikaanse fotograaf Brian Gaberman, een bekende naam in de internationale skatescene, toont een selectie uit zijn oeuvre in de Antwerpse pop-upgalerij Stafcharlotte. Het wordt éénmalige expo, als exclusieve tussenstop voor zijn tentoonstelling in Berlijn.

De internationale fotograaf uit California zit al veertien jaar in het vak en heeft ontelbare editorials en reclamecampagnes achter zijn naam. Hij was ook de jongste fotograaf die gestrikt werd voor het gerenommeerde B&W Magazine.

Gaberman, zelf een ex-skater, sloeg een tijd terug een andere weg in en koos voor skatefotografie. Zijn nieuw boek ‘A Life In Transition’ bevat beelden die hij als huisfotograaf voor het bekende skatemerk Element vastlegde.

‘Door zijn achtergrond in meer artistieke fotografie te combineren met zijn skatewerk, revolutioneerde hij de look van skateboard magazines’, klinkt het in een persbericht. ‘Gaberman blijft de grenzen van het medium fotografie aftasten en komt zo tot zijn unieke eigen esthetische stijl.’

Zaterdag kun je tijdens de eendagsexpo in Antwerpen kennismaken met de artiest en zijn unieke foto’s. Het boek ‘A Life In Transition’ is exclusief en in gelimiteerde oplage te verkrijgen, met mogelijkheid tot signeren. (DB)

Brian Gaberman – Life in Transition / Antwerpen, Stafcharlotte, Kronenburgstraat 90, 2000 Antwerpen. Van 18u tot 23u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content