Shia LaBeouf speelt moderne Jack Kerouac en lift mee met fans

© Instagram

De acteur Shia LaBeouf is ‘on the road’. Voor een nieuw performance project trekt hij rond met collega’s Nastja Säde Rönkkö en Luke Turner. Via Twitter deelt de acteur zijn coordinaten zodat fans hem kunnen vinden en oppikken.

Via de hashtag #TakeMeAnywhere nodigt Shia LaBeouf fans uit om hem en zijn twee kompanen mee te nemen en af te zetten waar ze maar willen. Fans moeten de GPS-coördinaten die hij via Twitter deelt volgen en wie eerst arriveert, mag het gevolg meenemen. Het project loopt nog tot 23 juni en wordt gedocumenteert op takemeanywhere.vice.com.

De fans die Shia en zijn gezelschap al vervoerd hebben, laten weten dat het een gezellige bedoening was en dat de acteur erg bescheiden is. Ook vertelt hij verhalen over zijn kindertijd – zijn vader was blijkbaar een clown – en nodigt hij enkele geluksvogels uit om mee te lunchen.

Het project is een samenwerking met het Boulder Museum of Contemporary Art en The Finnish Institute in Londen en maakt deel uit van MediaLive 2016. Wat de performance artiesten precies willen tonen of bereiken, is nog niet helemaal duidelijk, maar zowel de fans die hen oppikken als de artiesten zelf lijken zich goed te vermaken. (LP)

LaBeouf, Rönkkö & Turner. #ShiaLaBeouf #TakeMeAnywhere

Een foto die is geplaatst door Shia LaBeouf (@dailylabeouf) op

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content