Rammstein postte de nogal expliciete clip voor nieuwe single Pussy exclusief op een pornosite. Nochtans zijn ze zeker niet de eersten die wat bloot durfden te tonen. Ten bewijze:

1 Be Thankful For What You’ve Got, Massive Attack (1992)

Ga er even rustig voor zitten: Massive Attack neemt je gezellig mee naar een stripclub en laat je genieten van de integrale act van ene Miss Ritzy Sparkle – wees dankbaar voor wat zij heeft.

2 Parisian Goldfish, Flying Lotus (2008)

Explicieter wordt het niet – grappiger evenmin. Met dank aan de extatische blik van de man, de trillende dijen van zijn voluptueuze lustobject en hun ronddraaiende standjes.

3 Smack My Bitch Up, The Prodigy (1997)

Een klassieker, al moet je welgeteld 2 minuten 56 wachten op de eerste blote borst. Verbannen van MTV, maar laat je daardoor niet afschrikken om het dronken geweld, de brutale seks en het ongecontroleerde gekots tot het verrassende einde uit te zitten.

4 Toe Jam, David Byrne en Dizzee Rascal (2008)

Het moet een heerlijk feestje geweest zijn ten huize Byrne en Rascal, spijtig van al die strategisch geplaatste zwarte balkjes. Of hoe censuur ook grappig kan zijn.

5 Lapdance, N.E.R.D. (2001)

U krijgt exact wat de titel laat vermoeden, al is het vooral Pharrell Wiliams die zich de wulpse bewegingen van enkele welwillende dames laat welgevallen.

6 Satisfaction, Benny Benassi (2002)

De droom van elke man: schaars geklede vrouwen mét power tools – vooral de drilboor zal op bijval kunnen rekenen. Het ‘bouwvakkersdecolleté’ krijgt hier een geheel andere invulling.

7 Justify My Love, Madonna (1990)

De Queen of Pop – en toyboys – kon niet ontbreken. Niet haar meest controversiële video, maar door de hijgerige teksten, sm-geïnspireerde outfits en suggestieve choreografieën wel een van haar meest erotische. In artistiek verantwoord zwart-wit.

8 Girls On Film, Duran Duran (1981)

Geen wonder dat een van hun vroegste clips voor ophef zorgde in het preutse Groot-Brittannië. Of wat dacht ú van kussengevechten, modderstrijden of sumoworstelen in lingerie (of zonder)?

9 Who’s Your Daddy, Benny Benassi (2006)

Een tweede vermelding voor de Italiaanse dj, die de reputatie van zijn landgenoten zo alle eer aandoet. Veel heeft de clip verder niet om het lijf – haha.

10 So Special, Bomb The Bass (2008)

U herkent het decor? Indeed, deze clip werd gedraaid in de Brusselse rosse buurt, en dat volledig met verborgen camera. De travestieten wisten van niets, net zoals sommigen van hun klanten.

Bekijk fragmenten uit deze coïtale clips op focusknack.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content