Acteur Dennis Quaid heeft in een interview collega Russell Crowe bedankt… omdat die zijn vrouw heeft afgenomen. Crowe papte op de set voor Proof of Life aan met Meg Ryan, toen de partner van Quaid. De affaire leidde ertoe dat Quaid en Ryan in de zomer van 2001 na tien jaar uit elkaar gingen. ‘Ik denk dat Russell ons een dienst heeft bewezen’, zegt Quaid nu. ‘Hij heeft ons met de neus op de feiten gedrukt: dat onze relatie saai was geworden.’ Meg Ryan saai? Daar gaat onze laatste zekerheid in het leven. H Het is overigens een raadsel hoe Crowe de actrice aan de haak heeft kunnen slaan, want volgens comedienne Joan Rivers heeft de Australiër een serieus probleem met zijn lichaamsgeur. Zij gaat bij ontmoetingen altijd zoveel mogelijk met de wind mee staan, verklaarde ze. Een vriend van verdedigt Crowe echter. ‘Na een nachtje stappen ruikt hij misschien wat naar bier of zo. Maar toon me maar eens een kerel bij wie dat niet zo is.’ Euhhmm, Jo De Poorter? H Jennifer Lopez heeft een verjaardagscadeau van Ben Affleck teruggegeven, omdat er ’te veel pijnlijke herinneringen aan vast zaten’. De zangeres bracht haar luxe Rolls-Royce ter waarde van zowat 250.000 euro terug… naar de leasingmaatschappij. Affleck is misschien niet de grote romanticus, maar het is toch origineel, zo’n bedrijfswagen als geschenk. H Nog een man met weinig romantische trekjes: ex-Sex Pistol John Lydon. Sinds een maand doet Lydon mee aan de Britse reality-reeks I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here (een soort Expeditie Robinson voor gebuisde beroemdheden) en verleden week zorgde hij daarin voor een ware primeur: voor het eerst was er op de Britse tv het woord ‘cunt’ te horen, uit zijn mond. H Onlangs kon u hier lezen dat de positie van journaliste Maria Shriver, de vrouw van Arnold Schwarzenegger, bij NBC onhoudbaar was geworden omdat vragen waren gesteld over haar objectiviteit. Nu heeft Shriver in overleg met haar bazen beslist om NBC News te verlaten, voor een onbepaalde periode. Naar verluidt heeft ze aan de verleiding kunnen weerstaan om bij haar afscheid ‘I’ll be back’ te roepen.

Tweehonderd miljoen dollar. Zoveel wil The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences spenderen aan een groots nieuw filmmuseum ergens in de regio van Los Angeles. De organisator van de oscars heeft momenteel zowat 134 miljoen dollar op de bank staan; de oscaruitreiking van 2004 over enkele weken moet als alles naar wens gaat 50 miljoen dollar opleveren.

Spider-Man 2 In zijn tweede filmavontuur krijgt Spider-Man (Tobey Maguire) opnieuw af te rekenen met een geduchte tegenstander: de briljante Otto Octavius (Alfred Molina) die getransformeerd tot ‘Doc Ock’ een maniak met metalen tentakels wordt. Deze Marvel Comic-verfilming verovert vanaf 14 juli de Belgische bioscopen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content