1 Britney Spears gaat scheiden van Kevin Federline, alias K-Fed, op grond van ‘onverzoenbare verschillen’. Laten we de man dus voortaan maar K-Fed-Ex noemen.

2 Courtney Love is afgekickt van de drank, dankzij Mel Gibson, die haar heeft begeleid tijdens haar ‘cold turkey’. Alles is prima verlopen, alleen denkt Love nu wel dat de dood van Kurt Cobain de schuld is van de Joden.

3 George Miller, de regisseur van de vierde Mad Maxfilm, heeft definitief het plan opgeborgen om Mel Gibson de hoofdrol te laten spelen in het nieuwe deel. Volgens Miller is Gibson ’te oud’ om als een gek rond te rijden en iedereen te beledigen. Hmm, wij zouden de deur toch nog op een kier laten.

4 Second Life, een virtuele wereld op het internet waar iedereen een rol in kan spelen, start binnenkort met een eigen versie van Big Brother. Daarin zullen 15 ‘inwoners’ van Second Life een glazen huis op de site betrekken, waarna er elke maand iemand weggestemd wordt. Als je virtuele alter ego buitengegooid wordt, dan lijk je toch rijp voor de psychiater.

5 David Hasselhoff heeft een rol gekregen in de nieuwe productie van ‘The Producers’ die binnenkort van start gaat in Las Vegas. ‘The Hoff’ kruipt in de huid van regisseur Roger DeBris, wiens musical Springtime for Hitler onverwacht een succes wordt. Wij verwachten toch problemen met de geloofwaardigheid: zou u geloven dat een musical geregisseerd door Hasselhoff succesvol is?

6 Volgens een nieuwe biografie van de Hiltonfamilie waren de mama en papa van Paris Hilton absoluut niet geschokt toen er een seksvideo van hun dochter op het internet terechtkwam. Dat gebeurde pas toen ze haar plaat te horen kregen.

7 Michael Jackson ontvangt vandaag 15 november in Londen een Diamond Award, een prestigieuze prijs voor artiesten die wereldwijd meer dan 100 miljoen platen hebben verkocht. Ter gelegenheid daarvan maakt Jackson zijn comeback op het podium: hij zal tijdens de plechtigheid zijn beroemde clip voor Thriller opnieuw opvoeren. Het beste nieuws: Jackson moet ditmaal niet eens geschminkt worden.

8 Jackson is trouwens van plan een opvolger te maken voor ‘Thriller’, omdat dat album precies 25 jaar geleden uitgekomen is. Hij heeft ondertussen natuurlijk heel wat meer te ontkennen dan ’the kid is not my son’.

9 Een quote die we u niet willen onthouden, gesprokkeld tijdens een van de vele belspelletjes op onze vaderlandse tv-zenders. ‘Wie de namen van twee BV’s uit dit raster met letters kan halen, krijgt van ons 5000 euro. En wie een van de twee namen geeft, krijgt de helft van dat bedrag. Dat betekent dus 2250 euro per BV!’

10 Jay Kay, frontman van Jamiroquai, houdt de muziek een jaar lang voor bekeken. Hij wil zijn creativiteit opnieuw aanwakkeren. Met andere woorden: hij wil een tweede nummer schrijven dat hij daarna tien jaar lang kan kopiëren.

Door Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content