1* Disney werkt aan een remake van ‘Tron’, de cultfilm uit 1982 over een man die opgesloten raakt in een computer en moet vechten in de spelletjes die hij zelf geprogrammeerd heeft. Achteraf bezien is het een klein wonder dat de plot ondertussen niet eerst in een reality- programma is gebruikt.

2* In een interview met het Duitse ‘Die Welt’ ontkent Kathy Hilton dat haar dochter Paris verwend werd in haar jeugd. ‘Als ze ongehoorzaam was, dan namen we haar gsm af. En als het bleef duren, dan werd die voor een maand afgesloten.’ En uiteindelijk kom je dan terecht bij ’45 dagen gevangenis’.

3* Op de uitreiking van de MTV Video Music Awards zijn Tommy Lee en Kid Rock met elkaar op de vuist gegaan. De twee, allebei exen van Pamela Anderson, moesten door bodyguards uit elkaar gehaald worden. Lee diende achteraf een klacht in tegen Rock wegens mishandeling. Nee, niet vanwege zijn muziek, wegens de slagen.

4* The White Stripes hebben hun Amerikaanse tournee afgelast, omdat Meg White lijdt ‘aan een acute paniekaanval en niet meer kan reizen’. Vrij vertaald: er waren geen plaatsen meer vrij op een Virginvlucht.

5* In ‘The Sun’ is een foto verschenen van Pete Doherty die zijn kat crack laat roken. Volgens vrienden is het huisdier ondertussen zo verslaafd dat het zijn evenwicht verloren heeft en soms zelfs denkt te kunnen vliegen. De kat zegt ook constant optredens af, heeft al schilderijen gemaakt met haar eigen bloed en is drie keer bijna in het huwelijk getreden.

6* Naomi Campbell laat ondertussen in een interview in ‘The Daily Mirror’ weten dat ze blij is dat Kate Moss eindelijk van Doherty verlost is. ‘Ik hoor dat ze een nieuwe vriend heeft. Dat is fantastisch. Zolang het maar geen rotzak is als Pete. De manier waarop hij haar behandelde, was verschrikkelijk.’ Als Doherty Kate Moss af en toe eens had afgeranseld met een gsm, dan had hij wellicht wel genade gevonden bij Campbell.

7* Madonna is ‘even perfect als Mary Poppins’, zo staat te lezen in een rapport dat de adoptieverantwoordelijken in Malawi hebben opgesteld. Wel, gesteld dat Mary Poppins zelf een nanny zou inhuren om haar kinderen op te voeden natuurlijk.

8* Volgens een vriend waren Madge en haar man dolblij met het rapport. ‘Dat was de laatste horde die ze moesten nemen om David te adopteren,’ zegt hij in The Sun, ‘en ze waren heel opgelucht. Geen wonder dat ze daarna seksspeeltjes hebben gekocht.’ Euhm, die scène hebben we toch gemist in de film met Julie Andrews.

9* James Blunt is boos op iTunes. De zanger neemt het niet dat de muzieksite vooral aparte songs promoot in plaats van albums. Je vraagt je toch af wat Blunt ertegen heeft dat mensen enkele nummers downloaden in plaats van een volledige plaat met een paar bekende songs en voor de rest vulsel.

10* Tot slot: Wendy en Franske gaan trouwen. Het huwelijk vindt plaats op 16 november en dat is – wat een toeval – net een paar weken nadat de tweede reeks van Wendy & Verwanten begonnen is.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content