1 Jessica Simpson is naar Koeweit gegaan, om de Amerikaanse soldaten daar een hart onder de riem te steken. Ze liet aan de rekruten zelfs in avant-première haar nieuwe film Major Movie Star zien. ‘De legerleiding was er zo van onder de indruk’, vertelde een trotse Simpson achteraf, ‘dat ze me gevraagd hebben of ze hem mochten gebruiken tijdens de ondervragingen van Iraakse gevangenen.’

2 De Amerikaanse rockband Live zal te zien zijn op de nieuwe editie van Night of the Proms, later dit jaar in het Antwerpse Sportpaleis. De organisatoren hebben voor één keer ook de Lotto Arena afgehuurd, kwestie van het ego van Ed Kowalczyck te kunnen onderbrengen.

3 Twee fans van Michael Jackson willen een bod uitbrengen op Neverland. De popster zal zijn ranch verliezen als hij zijn schulden niet afbetaalt, en het duo geldschieters wil hem zo de kans geven om er toch te blijven wonen. De twee zijn blijkbaar toch niet zulke grote fans, anders zouden ze wel weten dat Jacko nauwelijks nog op Neverland komt.

4 ‘De muziekpers in Groot-Brittannië is geobsedeerd door het verleden. En ook de muziekindustrie kijkt voortdurend achteruit.’ Van Morrison maakt tijdens een interview op Radio4 zijn naam als notoire brompot weer waar. En dat komende van iemand die zelf nauwelijks nog iets wereldschokkends heeft gedaan sinds de seventies.

5 Fans van Iron Maiden zullen over enkele weken het nieuwe compilatiealbum ‘Somewhere Back in Time’ gratis kunnen downloaden van de website van de groep. De songs kunnen echter maar drie keer afgespeeld worden.

6 Sylvester Stallone heeft er even aan gedacht om David Beckham een rol te geven in de laatste Rambo-film, vertelt hij in een interview, ‘omdat het leuk was geweest om een paar maanden op hem te jagen in de jungle’. Het was dan in ieder geval veel eenvoudiger geweest om je in te leven in Rambo.

7 Pete Doherty gaat voor het Britse Channel 4 een tv-show maken waarin hij jongeren die verslaafd zijn aan crack helpt afkicken. Als het programma succes heeft, denkt Channel 4 aan een hele reeks gelijkaardige shows, met onder meer Amy Winehouse die kapsters in opleiding gaat bijscholen en Victoria Beckham die anorexiapatiënten bijstaat.

8 Wendy Van Wanten plant een tv-special rond de geboorte van haar derde kind in mei, een soort Wendy & Verwanten Deluxe bij wijze van spreken. Och ja, we mogen al lang tevreden zijn dat er geen camera’s aanwezig waren bij de verwekking.

9 MTV begint in de VS binnenkort met de realityreeks ‘Rock The Cradle’, een talentenjacht met de kinderen van beroemdheden als Art Garfunkel en MC Hammer. Als hier ooit een Vlaamse versie van komt, dan worden de Verwantens toch echt wel de te kloppen familie.

10 Tot slot: de website www.spermfortickets.com belooft potentiële spermadonoren tickets voor ‘om het even welk belangrijk muziekfestival in Europa’, in ruil voor een kwakje. Nu nog een nier verkopen in ruil voor drankbonnetje en het wordt toch nog een goedkope zomer.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content