Zet je tanden in een chocoladen Benedict Cumberbatch

© Twitter

Benedict Cumberbatch, zeg maar ‘Britain’s hottest actor’, is speciaal voor Pasen helemaal in Belgische chocolade gesculpteerd.

Volgens de zogenaamde Cumberbitches – de Benedict Cumbatch-fans van het eerste uur – is hun favoriete acteur eentje om van kop tot teen op te eten. Sinds vandaag kan dat ook letterlijk.

Een achtkoppig team, inclusief beeldhouwer en chocolatier, had zowat 250 uren over om de hotste acteur van Groot-Brittannië helemaal in Belgische chocolade op te trekken. De creatie van 40 kilo is te bewonderen in het Londense shopping center Westfield Stratford City.

Het is niet echt een verrassing: uit een Brits onderzoek bij 2000 vrouwen waarbij werd gepolst naar de smakelijkste acteur in een tv-drama kwam de Sherlock Holmes-acteur als nummer één uit de bus, goed voor 12 % van de stemmen. Game Of Thrones-acteur David Tennant en Sean Bean (Patriot Games, The Lord of the Rings) liggen iets minder in de markt. (DB)

De 10 smakelijkste tv-drama-acteurs volgens het onderzoek:

1. Benedict Cumberbatch

2. David Tennant

3. Sean Bean

4. Idris Elba

5. Damian Lewis

6. Aidan Turner

7. James Nesbitt

8. Rupert Penry-Jones

9. Laurence Fox

10. James D’Arcy

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content