Robert De Niro en Meryl Streep herenigd in verfilming ‘The Good House’

Meryl Streep © EPA

Hollywoodtitanen Robert De Niro en Meryl Streep zijn de hoofdrolspelers in ‘The Good House’, een verfilming van de succesvolle roman van Ann Leary.

Robert De Niro en Meryl Streep, samen goed voor vijf Oscars, staan binnenkort opnieuw op dezelfde filmset voor de verfilming van de bestseller ‘The Good House’ van Ann Leary.

De 64-jarige Streep zal Hildy Good vertolken, een makelaarster op leeftijd met een groot alcoholprobleem en een zwak voor een jongeman die in haar wijk is komen wonen. Oude liefde Frank Getchell, gespeeld door Robert De Niro, moet haar tumultueuze leven weer in de rails brengen.

Jane Rosental, producent van De Niro, heeft de rechten voor de verfilming van de succesvolle roman binnengerijfd. Michael Cunningham, die met ‘The Hours’ de prestigieuze Pulitzer-prijs won, neemt het script voor zijn rekening. De regisseur is nog niet bekend.

Streep kreeg haar eerste Oscar-nominatie voor haar rol in ‘The Deer Hunter’ (1978), net als De Niro, die in het oorlogsdrama sergeant Mike Vronsky vertolkte. Het duo was nog te zien in de romance ‘Falling in Love’ (1984) en ‘Marvin’s Room’ (1996). (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content