‘Pride and glory’-regisseur lost trailer ‘Warrior’

Gavin O’Connor, de maker van de politiethriller ‘Pride and glory’ brengt dit jaar in september een nieuw boksdrama in de cinemazalen. De officiële trailer werd gisteren, 7 april, door Lionsgate Entertainment Corporation gereleased.

Het drama schetst het verhaal van Tom Conlon, gespeeld door Tom Hardy, wiens vader een ex-bokser en alcoholieker is. Wanneer Tom van een legermissie terug thuiskomt, wordt hij door zijn vader tot een echte vechtmachine omgebouwd om mee te doen aan een competitie voor gemengde krijgskunsten. Hierdoor raakt hij met zijn oudere broer Brendan in de clinch.

De gecaste acteurs zijn niet van de minsten. Tom Hardy is gekend van de kaskraker ‘Inception’ van Christopher Nolan en zal volgend jaar ook in de nieuwe prent ‘The dark knight rises’ van dezelfde regisseur te zien. Joel Edgerton, die in de huid van Brendan kruipt, was vorig jaar te bewonderen in ‘Animal kingdom’, het Australische misdaadverhaal van David Michôt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Julie Herreman

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content