In beeld: ‘Spectre’ in wereldpremière

Léa Seydoux, Daniel Craig en Monica Belluci. © AFP

‘Ik hou er niet van om mezelf op het grote scherm te zien, maar speel wel erg graag James Bond’, aldus Daniel Craig op de Londense rode loper net vóór de wereldpremière van ‘Spectre’. Of de nieuwe Bondfilm beter doet dan de vorige, ‘Skyfall’, – de meest succesvolle ooit – valt af te wachten.

Veel beroemdheden en ook enkele leden van de Britse koninklijke familie tekenden present voor de wereldpremière van de nieuwe 007. Onder meer prins William, echtgenote Kate en zijn broer Harry kwamen de nieuwe avonturen van ’s werelds bekendste Britse spion aanschouwen in de majestueuze Royal Albert Hall. Het gaat al om de 24ste Bond-film.

Sam Mendes
Sam Mendes© Reuters
Daniel Craig
Daniel Craig© Reuters

Sam Mendes heeft de nieuwste prent geregisseerd, waarbij de legendarische 007 opnieuw wordt vertolkt door Daniel Craig. De 47-jarige acteur speelde het personage al in “Casino Royale” (2006), “Quantum of Solace” (2008) en “Skyfall” (2012).

“Ik ben ongeduldig om de mensen de film te laten zien. Ik hou er niet van om mezelf op het grote scherm te zien, maar speel wel erg graag James Bond”, vertelde Craig, alvorens te poseren naast Monica Bellucci en Léa Seydoux.

In beeld: 'Spectre' in wereldpremière
© Reuters

Belluci, die in de film de rol van gangsterweduwe Lucie Sciarra vertolkt, vindt het “ongelofelijk om deel uit te maken van de traditie”. Ze is met haar 51 jaar de oude James Bond-girl ooit.

Monica Belluci
Monica Belluci© Reuters

Léa Seydoux, die de dochter van Bondvijand M. White vertolkt, zegt dat een droom is uitgekomen. “Ik weet niet of ik een Bond girl ben, maar ik ben zeker een blond girl”, grapte ze. De vorige Bondfilm was de meest succesvolle ooit, en bracht meer dan 1 miljard dollar op.

Léa Seydoux
Léa Seydoux© Reuters
Léa Seydoux
Léa Seydoux© Reuters
Ook Sam Smith, leverancier van de Bondsong, was aanwezig.
Ook Sam Smith, leverancier van de Bondsong, was aanwezig.© Reuters
Naomie Harris heeft ook een rol in de prent.
Naomie Harris heeft ook een rol in de prent.© Reuters
Rachel Weisz houdt manlief Daniel Craig flink in de greep.
Rachel Weisz houdt manlief Daniel Craig flink in de greep.© AFP

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content