Game Dead Island binnenkort ook film

Dead Island, het gruwelijke computerspel over een zombieplaag in Papoea-Nieuw-Guinea, werd zó goed bevonden dat er binnenkort ook een film van verschijnt. Het succes van het spel was duidelijk te merken aan de meer dan 10 miljoen mensen die de trailer bekeken.

Het nagelnieuw spel Dead Island van Deep Silver is nu al een hype bij de gamers onder ons. Op de tweede releasedag van de trailer werd die al door meer dan 10 miljoen mensen bekeken (niet enkel via youtube). Het bewuste promofilmpje viel zelfs in de prijzen en werd door G4TV “de beste trailer aller tijden” genoemd. Het succes van de trailer vertaalde zich dan ook in het aantal verkochte games: maar liefst 2 miljoen exemplaren gingen al over de toonbank.

Het grote succes van Dead Island is de onafhankelijke filmstudio Lionsgate niet ontgaan. Joe Drake, grote man bij Lionsgate, kondigde dan ook de verfilming van de game aan. De kosten van de verfilming neemt producent Sean Daniel (The Mummy en Tombstone) voor zijn rekening.

In het scenario reizen nietsvermoedende toeristen naar een tropisch vakantieoord in Papoea-Nieuw-Guinea à la Club Med om er nooit meer van terug te keren. Wat oorspronkelijk het paradijs op aarde lijkt te zijn, verandert al snel in een eindeloze hel. De reizigers worden aangevallen door vleesetende zombies, zelf vroegere toeristen. Er is gewoonweg geen ontsnappen aan. (JH)

Bekijk hier de bekroonde trailer van het spel Dead Island.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content